• Telefoon 0344 750 700
  • Mail [javascript protected email address]
Contact

't PAST

Passende Aandacht voor Speciale onderwijsbehoefte in Tiel en omgeving

Voor elke leerling en elke school

Op elke school verdient een kind de plek die past bij zijn kwaliteiten en mogelijkheden. Passend onderwijs met passende aandacht. Leerlingen hebben verschillende onderwijsbehoeften en ondersteuningsvragen. Van leerkrachten worden specifieke kennis en vaardigheden verwacht. Met ’t PAST ontwikkelen we samen kansen en mogelijkheden voor elke leerling en elke school in Tiel en omgeving.

Expertise in alle vormen en maten

De gedragsconsulenten en coaches van ’t PAST hebben grote deskundigheid op het gebied van gedrag- en leerproblemen in het (V)SO. Onze expertise en ondersteuning helpt scholen die handelingsverlegen zijn bij het oplossen van leer- en gedragsproblemen. Op individueel en op groeps- en schoolniveau. Praktijkgericht, vanuit een jarenlange ervaring.

T PAST-in-de-klas-itemfoto

Je kunt onze gedragsconsulenten en coaches vragen voor:

  • Onderzoek en observatie.
  • Preventieve en praktische specialistische begeleiding van de leerling (verschillende vormen van psycho-educatie, trainingen en kindcoaching).
  • Begeleiding leerkracht in aanpak leerling en klas. Denk aan maatwerk en specifieke gedragsproblemen als ASS, ADHD, ODD, hechtingsproblematiek of angststoornissen. Maar ook co-teaching, ‘Grip op de groep’ of Marte Meo (video-interactie) kan tot de mogelijkheden behoren.
  • Kennisoverdracht en trainingen. Teams, scholen en natuurlijk ook individuele leerkrachten bieden wij verschillende trainingen en begeleidingstrajecten aan. Psychopathologie, Klassenkracht en Vlaggensysteem zijn enkele voorbeelden. Maar er is ook Radar of PBS (de implementatie van gedragsaanpak).

't PAST ook op jouw school?

Elke school in Tiel en omgeving kan de verschillende ondersteuningsvormen van ’t PAST afnemen. Per dienst, op maat. De school of schoolorganisatie kan ook een contract met ’t PAST aangaan zodat er altijd een basisaantal uren voor coaching, begeleiding en ondersteuning beschikbaar is.

We informeren je graag over al onze mogelijkheden.
Bel of mail ons: T 06 83 04 02 81 E info@tpast.org
of vul onderstaand vragenformulier in.

Ik heb een vraag over 't PAST

Velden met een * zijn verplicht