Welkom aan onze nieuwe regiodirecteur!

Vanaf augustus heten wij Arjen Schimmel welkom in de regio Tiel.

Na de zomervakantie is er op onze school een wisseling van regiodirecteur. Gillis Geschiere legt zijn functie neer en Arjen Schimmel neemt de functie van regiodirecteur over. We zijn Gillis erg dankbaar voor zijn inzet, en wensen hem alle goeds voor de toekomst. En we zijn blij met de komst van Arjen.

Arjen heeft jarenlange ervaring als leidinggevende, ook binnen het speciaal onderwijs, en hij is bekend met de regio Tiel. Net als Gillis is ook hij verbonden aan de onderwijsgroep Punt Speciaal, waarmee wij een nauwe samenwerking hebben.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat we met Arjen doorgaan op de ingeslagen weg van samenwerking en deze verder zullen versterken in het belang van onze leerlingen in de regio Tiel.