Schoolteam De Hertog wandelt Samenloop voor Hoop voor het KWF

Grootse opbrengst door leerlingen en medewerkers door Samenloop voor Hoop

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni deed het team van onze school De Hertog mee aan de 'samenloop voor hoop' in Tiel. Een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. In saamhorigheid zetten zij hun beste beentje voor. Gedurende een 24-uurs wandelestafette liep een gedreven team samen met ruim 500 andere deelnemers en lotgenoten om stil te staan bij kanker én het vieren van het leven. En om geld in te zamelen. Ook ’s nachts werd er gelopen. Het team van De Hertog liep 2.019,00 euro bij elkaar. Een prestatie en bedrag waar we trots op zijn!

Ook leerlingen zetten hun beste beentje voor

Niet alleen het team zette zich in voor het KWF, ook de leerlingen kwamen in actie. Zij gingen langs de deuren om lege flessen in te zamelen. Het statiegeld bracht 434 euro op en komt geheel ten goede van KWF kankerbestrijding.

De totale opbrengst voor Samenloop voor Hoop bij de eindceremonie op 2 juni was 51.039,60 euro. Volgens de organisatie nog ‘een tussenstand’.

Leerlingen en medewerkers van De Hertog willen zo samen een steun zijn in het onderzoek en de strijd die kankerpatiënten moeten leveren.