Scholen dicht, onderwijs op afstand

Ook onze school is vanwege de landelijke coronamaatregelen gesloten van woensdag 16 december tot en met zondag 17 januari 2021. In deze periode geven wij onderwijs op afstand.

Voor de kerstvakantie hebben de leerlingen leermiddelen mee naar huis gekregen, waarmee ze zowel digitaal als fysiek thuis kunnen werken aan schoolopdrachten. Na de kerstvakantie start het volledige online thuisonderwijsprogramma.

Voor de kinderen van ouders in een cruciale beroepsgroep en voor kinderen die thuis echt in de knel zitten, blijven we open en verzorgen we dagonderwijs.

We wensen alle leerlingen en hun families fijne feestdagen en een goede gezondheid, zodat we vanaf 18 januari alle kinderen weer op school kunnen ontvangen.